Surse apropiate Universului Cinematografic Marvel susțin că Henry Cavill ar putea să-l joace pe Wolverine în Captain Marvel 2. Hugh Jackman a jucat anterior personajul emblematic pe marele ecran, rol care

Surse apropiate Universului Cinematografic Marvel susțin că Henry Cavill ar putea să-l joace pe Wolverine în Captain Marvel 2. Hugh Jackman a jucat anterior personajul emblematic pe marele ecran, rol care i-a atras o nominalizare la Oscar pentru rolul din filmul  Logan (2017).

Acum, că Disney și Studiourile Marvel și-au recuperat filmele din proprietatea studiourilor Fox, fanii se întreabă cine vor fi noii X-Men și noii Fantastic Four. Cine va prelua noile roluri și ce alte noi personaje vor apărea? Totuși, rămâne zvonul despre Henry Cavill că va juca varianta lui Wolverine semnată de către MCU. 

Captain Marvel face echipă cu Wolverine în benzile desenate

Dar, oare, actorul de 40 de ani o fi prea bătrân pentru a intra în pielea personajului, se întreabă publicatia movieweb. Dacă unii ar putea spune 'nu' fără să se gândească prea mult, mai există actori precum Chris Evans, de treizeci și ceva de ani, care poate să spună oricui cât de solicitante fizic sunt rolurile de la studiourile Marvel.

Henry Cavill l-a jucat pe Superman pe marele ecran. Este obișnuit ca rolurile să-l solicite fizic și poate realiza cascadorii. Alegerea ar putea fi una bună și am putea, astfel, să-l vedem pe Cavill ducându-și cariera la următorul nivel. Până acum, Henry Cavill nu a putut fi optim folosit în rolul lui Superman, lucru cu care și cei mai înrăiți fani sunt de acord. Și, cu toate că și-ar dori să reapară în rol, Cavill are puține șanse să redevină Man of Steel.

DC și Warner Bros se îndepărtează de universul comun DCEU. Filme precum Joker și Wonder Woman au câștigat masiv la box-office, așa că ar fi timpul ca și Henry Cavill să avanseze. Totuși, va apărea el în Captain Marvel 2 cu Brie Larson?

Captain Marvel face echipă cu Wolverine în benzile desenate, așadar există o bază pentru zvon. Pentru moment, trebuie să așteptăm și să vedem dacă devine realitate. Cel puțin, s-ar putea ca o nouă variantă a lui Wolverine să apară în Captain Marvel 2.

 

Articol preluat de pe http://www.cinemagia.ro

https://www.cinemagia.ro/stiri/henry-cavill-in-carti-pentru-a-fi-noul-wolverine-45439/

Most Read